Vous êtes ici :

Een vacature publiceren

Dit portaal biedt aan werkgevers die een gedoctoreerde willen aanwerven de kans om hun vacatures,  doctoraatsvoorstellen en postdoctoraten volledig gratis te publiceren. Het volstaat simpelweg om de aanbieding naar het adres [email protected] op te sturen. 


Daarna verschijnt uw aanbieding gegarandeerd binnen de 3 werkdagen op onze site. Gelieve de aanbieding in PDF-formaat op te sturen. Vanaf zijn publicatie blijft een vacature gedurende 2 maanden online op doctorat.be. De publicatie kan daarna op aanvraag via [email protected] gewoon verlengd worden.


Om een vacature op onze website te publiceren moeten deze betrekking hebben tot de recrutering van een doctor. Werkgevers die op zoek zijn naar een houder van een masterdiploma maar ook openstaan voor het aanwerven van een doctor kunnen hun vacatures op doctorat.be publiceren.


Vanaf 1 januari 2011 zullen de vacatures die in het Engels op doctorat.be worden gepubliceerd eveneens automatisch op het Europese portaal EURAXESS en naturejobs.com verschijnen waardoor een nog veel breder publiek wordt bereikt.


U kan ook uw vacatures ook publiceren via de site  l'Association Bernard Gregory (ABG). Deze Franse dynamische organisatie heeft als missie de tewerkstelling van jong gedoctoreerden (meer bepaald tot 6 jaar na het verdedigen van hun thesis) in bedrijven te promoten. Dit in alle disciplines (exacte wetenschappen, geneeskunde en humane wetenschappen). De publicatie van uw vacatures op hun site is volledig gratis. Werkgevers die zich aansluiten bij ABG kunnen nog van andere voordelen genieten. Zo worden ze verwittigd als er nieuwe CV's verschijnen en beschikken ze over een filter om de meest relevante CV's te selecteren. De jaarlijkse bijdrage voor dit lidmaatschap is afhankelijk van de grootte van het betreffende bedrijf.

 
Als partner van ABG speelt Focus Research de rol van bemiddelaar voor elke Belgische werkgever die zijn vacatures buiten België wil publiceren. Op eenvoudige aanvraag via het mailadres [email protected] wordt uw vacature op zowel doctorat.be als op de website van ABG gepubliceerd. We zenden ook alle vacatures die we ontvangen naar de diensten voor werkadvies van alle Franstalige universiteiten om deze zo wijd mogelijk te verspreiden onder Belgische gedoctoreerden.
 

Haar Drogentests Erkennung Perioden http://onlinepillen.ch/ sehr günstige Krankenversicherung